Online support

Belevingsbureau TESSON zorgt voor een optimale digitale omgeving voor uw gasten. Vanaf het moment dat zij zoeken naar informatie, tijdens de avond zelf en naderhand.

De website

De bedrijfswebsite is verder wellicht ook toe aan een nieuwe en frisse uitstraling, modern uiterlijk en makkelijke navigatie. Uw email en documenten altijd overal inzichtelijk geordend en toegankelijk. Wij maken het graag makkelijker.

Social media

Uw identiteit en aanwezigheid op sociale media zeggen veel over uw bedrijf, vooral in de horecabranche met hoge bezoekersaantallen en een over het relatief sociaal actieve doelgroep. Hier liggen kansen om uw doelgroep heel specifiek te adresseren en kennis te laten maken met uw bedrijf. Ook uw huidige klanten blijven heel eenvoudig op de hoogte van al het nieuws, worden gestimuleerd tot herhalingsbezoek of – aankopen en kunnen ambassadeurs worden voor uw bedrijf.

Webshops

Heeft u er weleens aan gedacht om een gedeelte van uw producten online te verkopen. Natuurlijk is dit ook niet voor elk bedrijf weggelegd, maar vaak is de stap kleiner dan u vooraf denkt. Zo kan een restaurant bijvoorbeeld bijzondere wijnen verkopen of een lunchroom het huisgemaakte gebak.
Misschien heeft u zelf een product waarvan u weet dat dit goed zou verkopen als u een nationale afzetmarkt hebt. Dit is eenvoudig geregeld met een online webshop.

Zoekmachine optimalisatie

U wilt toch ook dat uw website optimaal wordt gevonden als mensen met Google zoeken op “beste restaurant in {uw plaatsnaam}” of “leukste cafe in {uw plaatsnaam}”. U hoeft niet perse een volledig nieuwe website te hebben, ook uw huidige website kunnen wij aanpassen.

 

 

“Laat geen kansen liggen in de digitale wereld. Uw gasten zijn hier verzameld en wachten tot u hen bereikt.”