Hulp en advies

Natuurlijk bent u degene die beslist. Maar misschien bent u ook druk met andere bezigheden en kunt u wel enige hulp gebruiken bij het ondernemen. Of u wilt een grotere winstmarge en minder kosten?

Door slim te ondernemen kunt u vaak al meerdere procenten besparen zonder verlies van kwaliteit of beleving. Aan de andere kant kan de omzet flink omhoog door extra bezoeken en een hogere gemiddelde uitgave per persoon.

Belevingsbureau TESSON kijkt als buitenstaander met een frisse en objectieve blik naar uw horecabedrijf. We vertellen een eerlijk verhaal en brengen oplossingen aan. U hoeft het alleen maar met ons eens te zijn en wij kunnen het regelen. Door creatief na te denken, gebruik van een uitgebreid netwerk en communicatieve vaardigheden zorgen wij voor innovatieve veranderingen die u helpen meer geld te verdienen.

Ook kijken en luisteren wij goed naar uw personeel. Presteren zij optimaal, is de werkomgeving geschikt en hebben zij voldoende verstand van zaken?
Door slimme coaching kunt u vaak meer uit uw medewerkers halen. Dit komt het hele bedrijf en de werksfeer ten goede.
Belevingsbureau TESSON helpt waar u het kunt gebruiken.

 

“De veelgehoorde opmerking: ’Ik doe het liever zelf!’ is inherent aan horeca ondernemers, maar wat als hulp u meer oplevert dan kost?”